ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024

Πλήθος κόσμου γέμισε το αμφιθέατρο του δημαρχείου της πόλης μας , στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας .
Σε μια εκδήλωση που έγιναν πολλές βραβεύσεις , το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης , ο οποίος εδωσε τιμητική πλακέτα στον Παναγιώτη Μαρσωνη , τον άνθρωπο που έχει συνδέσει την παρουσία του με τη πόλη και το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου .
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η πρώην δήμαρχος της πόλης Μαρία Ανδρούτσου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε την πόλη μας» Γιώργος Παπατριανταφύλλου, η Παναγιώτα Δήμου, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή συσπείρωση», ο Χρήστος Πρεκετές επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή». Από τη Δημοτική αρχή στο αμφιθέατρο του Δήμου έδωσε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ευάγγελος Μπουρής , ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Γιώργος Κάππος, ενώ στη πρώτη γραμμή των επισήμων ήταν και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιώργος Κονδύλης.
Ειδικές βραβεύσεις έγιναν επίσης για τον Μανώλη Φύτρο , για την προσφορά του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο , καθώς και για τον Άγγελο Νικόπουλο , τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ, που τίμησε το σωματείο μας με τη παρουσία του στην εκδήλωση.
Τιμητική βράβευση έγινε και στον Μανώλη Σηφάκη για την πολυετή συνεργασία της ομάδας μας με την εταιρεία ρουχισμού Luanvi, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες μέσω πλακέτας έδωσε η ομάδα μας και στον Σωφρονά Παναγιώτη , για την βοήθεια του στην ομάδα.
Ειδικές βραβεύσεις υπήρξαν και για αθλητές της ομάδας μας , που κατάφεραν την προηγούμενη σεζόν να περάσουν σε πανεπιστήμια της Αθήνας και της επαρχίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Παναγιώτη Μπεχράκη, Άγγελο Γεωργουλα, Γιώργο Ραλλή, Γιάννη Γαλατά και Γιάννη Κάλφα.
Στο φιναλε της εκδήλωσης τιμήθηκαν δυο από τους προπονητές της ομάδας μας , τον Κώστα Λιάτο και τον Ηλία Τζεμόπουλο . Ο πρώτος κατέκτησε με την Κ14 το πρωτάθλημα στο Νότιο Τομέα της Αθήνας. Ενώ ο Τζεμόπουλος για την εντυπωσιακή πορεία της Κ18 στις «8» καλύτερες ομάδες της Αθήνας.